Miresevini

welcome

Ne hotelin tone do gjeni te nderthurura peisazhet e natyres, kenaqesite e konfortit dhe relaksit si dhe cilesine dhe shumllojshmerine e gatimeve qe ofron restoranti jone...

Sherbime

about us

Sherbimet e Hotel Riviera Hotel Riviera ofron nje mishele unike te mikpritjes shqiptare dhe te sherbimit miqesor qe e ben hotelin nje zgjedhje frymezuese per kedo

Ku Ndodhemi?

location

Ne ndodhemi 11 km nga Tirana,rreth 130 km nga dogana e Morines,rreth 30 km nga porti i Durresit,rreth 10 km nga aeroporti i Rinasit,rreth 80 km nga Hani Hotit.

top